Een unieke bruidstaart voor jouw Afghaanse bruiloft

Heb jij ook moeite met het bedenken van een unieke bruidstaart voor jouw Afghaanse bruiloft? Wij zetten een paar unieke en originele bruidstaarten voor jou op een rij!

Bloemen als versiering
Eetbare suikerbloemen zijn een van de mooiste versieringen op jouw Afghaanse bruidstaart. Niet alleen krijgt de taart een 3D effect, maar het ziet er ook nog eens super romantisch uit. Hieronder enkele voorbeelden van hoe jij jouw bruidstaart kunt laten versieren met eetbare suikerbloemen. Hoewel onderstaande voorbeelden enorme bruidstaarten zijn, kan de versiering uiteraard ook toegepast worden op kleinere bruidstaarten.

Wedding cakes from inside out Afghaanse bruiloft

Vaak ligt de focus op de buitenkant van de bruidstaart, terwijl je ook erg leuke dingen met de binnenkant van je bruidstaart kunt doen om zo een unieke bruidstaart te creëren. Vergeet de standaard smaken zoals vanillecake, slagroom en aardbeienjam en ga voor een unieke smaak zodat je bruidstaart er niet alleen mooi uitziet maar ook nog eens lekker smaakt! Je kan denken aan een chocoladecake, een wortelcake, een redvelvetcake enzovoort. Kan je niet kiezen of heb je geen idee welke smaak je lekker vindt? Zorg er dan voor dat je eerst een aantal smaken proeft, voordat je jouw bruidstaart uitkiest. Wil je verder gaan dan het kiezen van een unieke smaak, dan kan je ook denken aan een inside out bruidstaart, een Geode Cake (Kristal cake) of een Marble wedding cake voor jouw Afghaanse bruiloft. Hieronder vind je een aantal inspiratiefoto’s.

Wedding Cupcakes Afghaanse bruiloft

Een Cupcake bruidstaart valt steeds meer in de smaak. Het is een leuke variatie op de standaard bruidstaart en is daarnaast ook super handig, nu je gasten gemakkelijk een cupcake kunnen pakken zonder dat het vooraf gesneden hoef te worden.

2 thoughts on “Een unieke bruidstaart voor jouw Afghaanse bruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *