Nog meer unieke huwelijksreis locaties!

Lonely planet (The Honeymoon handbook, 2017) heeft laatst een boek uitgebracht met unieke locaties waar jij heen kunt gaan voor jouw huwelijksreis! Hier staat alles in die jij nodig hebt om jouw huwelijksreis te plannen. Of het nou gaat om een rondreis in cuba, een tripje naar Toscana of juist naar een afgelegen eiland. Wil je meer inspiratie voor het plannen van jouw Afghaanse bruiloft? Bekijk dan onze andere blogs en inspiratiefoto’s!

1.Qurimbas, Mozambique

Gelegen in de Indische Oceaan, waarom naar 1 eiland als je naar 30 eilanden kunt gaan?! Eén van de bekendere eiland is Ibo, ooit ontdekt door de Portugezen. Spectaculaire stranden en natuurlijk veel cultuur!

2. Huahine, Frans Polynesia

Huahine ligt op 40 minuten vliegafstand van Frans Polynesia. Mooier dan dit gaat het echt niet worden! Vooral in trek bij snorkelasrs en surfers.

3. St. Vincent, Carribean

Gelegen in de Carribean en ideaal voor mooie boottochten en cruises rond de 32 kleine eilandjes.

4. Santorini, Griekenland

Een bekendere locatie in dit lijstje van unieke locaties maar zeker het bezoeken waard! Mooie witte huizen met blauwe daken en de onvergetelijke zonsondergang natuurlijk! Santorini verveelt nooit en past zeker in dit lijstje.

5. Praslin, Seychelles

Paradijs op aarde, mooiere stranden dan dit ga je nergens anders vinden. Praslin is niet al te groot en makkelijk te voet of op de fiets te verkennen. Daarnaast staat een deel van dit eiland op de UNESCO werelderfgoed lijst.