Tips voor een Afghaanse bruiloft in lentesfeer

De lente is de start van het seizoen voor bruiloften. Nu het weer steeds beter wordt en de bloemen opbloeien, is het een perfecte tijd voor jouw Afghaanse bruiloft in de buitenlucht. Lees verder voor inspiratie voor een Afghaanse bruiloft in de lente.

De ceremonie wordt steeds vaker buiten gehouden, maar wat dacht je van een receptie in de buitenlucht? Met een grote feesttent in de buitenlucht, kan je een hele romatische sfeer creƫren. Naast het gebruik van de kleur wit, kan je denken aan pasteltinten die heel mooi aansluiten bij het thema Lente. Bloemen staan uiteraard ook centraal bij een lente thema. Verder is het belangrijk om voor voldoende verlichting te zorgen voor in de avonduren. Tot slot is het een leuk idee om het eten aan te laten sluiten met het lente thema, door gebruik te maken van kleurrijke seizoensgroenten en andere seizoensproducten.