10x Moderne bruidstaarten inspiratie

Klassieke bruidstaarten met bloemetjes blijven leuk, maar wat als je nou een keertje wat anders wilt op jouw bruiloft? Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met de meest geweldige  bruidstaarten voor jouw grote dag! Bruidstaarten staan natuurlijk bekend om de verschillende laagjes en dit zal ook nooit snel veranderen met een goede reden natuurlijk. Maar de minder klassieke bruidstaarten beginnen ook steeds populairder te worden.

Denk bijvoorbeeld aan de prachtige geode cakes waar wij een artikel aan hebben gewijd. Jouw gasten zullen versteld staan! Wil je een keer iets anders? Bekijk dan dit lijstje die wij voor jou met zorg hebben samengesteld. Scroll snel verder om de bruidstaarten te bekijken.

Moderne en unieke geode cake
Metallic geode cake
Minimalistisch maar modern
Geode cake met versiering
Marmer bruidstaart
Geode cake met goud
Crystal geode cake
Smooth metallic
Klassiek maar toch modern

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *