Geweldige ideeën voor een huwelijksreis in Thailand

Thailand is een perfecte locatie voor een romantische huwelijksreis. In Thailand kan je bijkomen van jouw Afghaanse bruiloft. Thailand heeft enorm veel te bieden. Denk aan luxe accommodaties, intieme diners met een ongelooflijke uitzicht, heerlijk Thais eten, ontspannende spa-dagen, exotische avonturen en meer. Daarnaast heeft Thailand prachtige natuurlijke landschappen en historische plekken. Tevens is het land rijk aan culturele ervaringen. In deze blog geven wij jou enkele tips bij het plannen van jouw huwelijksreis in Thailand.

Bangkok
Als de drukte van het stadsleven en eindeloze mogelijkheden om te verkennen jouw voorkeur heeft, dan is Bangkok de perfecte bestemming voor jou! Van historische tempels tot cocktails op een dakterras en van designerboetiekjes tot drijvende markten, Bangkok heeft een klein beetje van alles.

Bangkok heeft talloze luxe hotels waar je voor alles terecht kunt. Zo kun je dineren in een van de vele restaurants, een drankje nemen op het dakterras en een dagje Spa en Wellness inplannen.

Chiang Mai
Chiang Mai is de perfecte provincie voor degenen die de drukte van een stad liever willen ontvluchten. Het is ideaal voor avonturiers. Zo heeft Chiang Mai enkele van de beste wandelroutes en avontuurlijke uitstapjes Ook staat het bekend om wildlife experiences en pittige Noord-Thaise gerechten.

Hou je van cultuur? Breng een bezoekje aan de bergtempel de Doi Suthep en de tempel Wat Chedi Luang. Ben je meer van de natuur, dan ben je ook aan het juiste adres. Maak een meerdaagse jungle trekking door de jungle van Chiang Mai. Tijdens de jungle trekking kun je ziplinen als je dat aandurft. Verder kun je de De Bua Thong Watervallen bewonderen. Tot slot kan je je bezoek aan Chiang Mai niet afsluiten voordat je het Elephant Nature Park bezoekt. Niet alleen kan je in dit park olifanten bekijken, maar je mag ook helpen met ze te voeren en te wassen.

Trat Island Oasis
Heb je na alle drukte van jullie Afghaanse bruiloft zin in een ontspannen vakantie met zon, zee en strand? Bezoek dan eens de provincië Trat waar veel eilanden gevestigd zijn. Ontwijk de drukke toeristische stranden en kom tot rust in een van de Trat-eilanden. Geniet van de witte stranden, van de zon en van rustgevende massages.