Online verlanglijstje voor je Afghaanse bruiloft

Online verlanglijstje voor je Afghaanse bruiloft

Wil je liever geen geld als cadeau ontvangen op je Afghaanse bruiloft, maar ben je bang dat de cadeau’s van je gasten je wellicht niet zullen bevallen? Kies dan voor een online verlanglijstje. Op deze manier hoef je geen onpersoonlijk cadeau als geld te ontvangen, maar heb je alsnog controle over de cadeau’s die je zult ontvangen op je Afghaanse bruiloft.

Er zijn talloze websites waarop je gratis een verlanglijstje kan opstellen. Zie bijvoorbeeld:

Op deze websites kan je een verlanglijstje opstellen. Je kan daarbij vaak kiezen uit het assortiment van online webshops en daarnaast kan je ook zelf een product invoeren. Verder kan je kiezen wie je verlanglijstje kan bekijken en wie niet. In je trouwkaart kan je als cadeautip verwijzen naar je online verlanglijstje. Je gasten kunnen er vervolgens digitaal bij om te zien welke cadeau’s jullie graag voor jullie Afghaanse bruiloft willen ontvangen. Indien een gast besluit om een bepaalde cadeau aan te schaffen voor jullie Afghaanse bruiloft, dan kan hij dit online aangeven zodat het product uit de lijst wordt gehaald waardoor je niet bang hoeft te zijn voor dubbele cadeau’s.

Wil je graag zoveel mogelijk producten van een bepaalde webshops of winkel als cadeau ontvangen, dan kan je vaak ook de desbetreffende winkel of webshop vragen of zij ook een verlanglijstje voor je kunnen maken.

Een online verlanglijstje: een super handige tip voor je Afghaanse bruiloft!